Universiteti Metropolitan Tirana

Universitet i Akredituar
Rruga Pjeter Budi, TiranëOpening at 8:30 AMOpen today until 5:00 PMOpening at 8:30 AM tomorrowOpening at 9:00 AM tomorrowOpening at 9:00 AMOpen today until 2:00 PMOpening at 8:30 AM on MondaySorry, we're closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.
Header image for the site

UNIVERSITETI METROPOLITAN TIRANA

Shkolla Private e Arsimit të Lartë “Universiteti Metropolitan Tirana” financohet nga një grup investitorësh në fushën e inxhinierisë, arkitekturës, teknologjisë dhe ekonomisë, themelues të Grupit “Future University of Tirana” (FUT GROUP), me mision edukimin, kërkimin shkencor, inovacionin dhe zhvillimin e talenteve të reja në fushën e biznesit shqiptar. Universiteti është licencuar me Vendim të Këshillit të Ministrave Nr. 357, datë 12. 05. 2010 “Për Licencimin e Shkollës Private së Arsimit të Lartë “Universiteti Metropolitan Tirana”, Tiranë”.


Contact Us

Contact

Call now
  • 069 607 0111
  • 069 740 8234

Address

Get directions
Rruga Pjeter Budi
Tiranë 1000
Albania

Business Hours

Mon:8:30 AM – 5:00 PM
Tue:8:30 AM – 5:00 PM
Wed:8:30 AM – 5:00 PM
Thu:8:30 AM – 5:00 PM
Fri:8:30 AM – 5:00 PM
Sat:9:00 AM – 2:00 PM
Sun:Closed